bufféer

Buffé är rätta maten när man vill ha roligt själv också! Vill ni ha grill, mexikanskt, italienskt, jippo eller cocktail-party? -Vi ordnar det! Nedan följer ett urval av våra populäraste bufféer, men vi skräddarsyr gärna efter era förslag. Behöver ni porslin, dukar , bord, serveringspersonal, tält m m så ordnar vi det också, alltid till fördelaktiga priser.
Minst 20 personer.
Vårbuffé, Vårbuffé Deli, Italiensk och Italiensk Delibuffé 10 personer minimum. Välkomna!

buffe3_small
skandinavisk_small2

vårbuffé

En mycket prisvärd buffé med vårens delikatesser. Nu har vi tid att träffa vänner och umgås. Bjud på färdig buffé så får du tid med det som är roligast, gästerna. Minimum 10 pers.
Lagas av kockarna till och med den 15 juli.

Läs mer
sasongsbuffe_small

DELI VÅR

En mindre variant av Vårbuffén som är lagom till lunchen. Nu har vi tid att träffa vänner och umgås. Bjud på färdig buffé så får du tid med det som är roligast, gästerna. Minimum 10 pers.
Lagas av kockarna till och med den 15 juli.

Läs mer
student 2015

STUDENTBUFFÉ

Vår nyaste buffé är gjord med de senaste trenderna i åtanke för att passa den unga, moderna gästen. Ta Dig tid att umgås med släkt och vänner under otvungna former och bjud på färdig buffé så går det enkelt att ha mottagning.

Läs mer
midsommarbuffe

MIDSOMMAR

Fira in sommaren på kollegor och kunder!

Läs mer
Untitled design

ITALIENSK BUFFÉ

En av våra mest populära bufféer med fräscha, rena smaker.

Läs mer
hemsida tapas2

ITALIENSK DELIBUFFÉ

Bästa gäst, enligt önskemål har vi tagit fram en kall delikatessbuffé för Ert möte eller lunch på jobbet. Min 10 pers, beställ senast kl 13 två dagar innan. Kan även fås upplagd på engångstallrikar med lock.

Läs mer
Italiensk buffe_small

MEXIKANSK
BUFFÉ

En genuin buffé där vi skippat TexMex och satsat på det riktiga, Mexikanska köket.

Läs mer
asiat_small

ASIATISKA BUFFÉ

Asiatisk mat är populärt, fräscht, sunt och ligger oss varmt om hjärtat. Bjud på våra delikatesser om du vill anamma en av trenderna inom matlagning.

Läs mer
grill_small

GRILLBUFFEER

Amerikansk och Karibisk grillbuffé

Läs mer
brollop2_small

BRÖLLOP

Låt bröllopsmiddagen bli ett minne för livet! På förfrågan har vi komponerat en speciell bröllopsbuffé.

Läs mer
pajbuffe

PAJBUFFÉ

En lagom lunchbuffé med tre sorters pajer efter säsong, blandad grönsallad, pesto, tapenade, smör och hembakat bröd.

Läs mer
karibien4

KARIBISK BUFFÉ

Smakrikt och lite hett. Kalla Margaritas och Mojitos. En varm terrass och salsadans. Hemingway lutar sig tillbaka i favoritfotöljen, rökande sin Havannacigarr. Låt fantasin flöda, festen kan börja.

Läs mer
sallad_buffe_small

SALLAD PÅ BUFFÉ

En lyxig buffé med närproducerade delikatesser.

Läs mer
wraps_small

WRAPS

Varje wraps lindas in i papper, och äts med fördel utan bestick. Komplettera med festlig dryck, gärna bubbel. Kaffe och mjuk kaka eller chokladtryffel efteråt uppskattas alltid.

Läs mer
räkcoctail i glas m avokadeomousse

Mingelbuffé i glas

Perfekt när det skall vara enkelt, det är många gäster och mindre plats. Alla gäster har sina egna matglas, inga skrymmande tallrikar och buffén ser fräsch ut hela kvällen. Glasen kan ställas upp i vackert och på olika ställen i lokalen om ni vill. Vi rekommenderar att ni beställer minst fyra st per person.

Läs mer
poke bowl 2

Pacific Rim BUFFÉ

Med denna buffé har vi låtit oss inpireras av stillahavs området, där Poké Bolw har varit kronjuvelen i konceptet. Vår nyaste buffé som vi verkligen kan rekommendera.

Läs mer
räkcoctail small

VEGETARISKA BUFFÉER 

Tänk på din och dina vänners hälsa utan att för den skull göra avkall på smakerna! Här är två vegetariska bufféerr där fina råvaror, hälsa, närproducerat och hållbar utveckling har varit ledstjärnan.

Läs mer
Toskansk buffe_small

TOSCANSK BUFFÉ

Vi har inspirerats av kokkonsten i Toscana: det genuina, det äkta men även av nya trender när vi komponerade denna buffé.

Läs mer
shutterstock_139169441_dessert

DESSERTER

Något sött och gott efter. Ett urval av desserter, fråga gärna efter fler förslag

Läs mer
frukost_small

FRUKOST

Frukosten kan vara dagens bästa och viktigaste måltid! Säkerställ att mötet börjar på topp med alla på gott humör och bjud på frukost. Beställ två dagar innan. Minimum 15 personer.

Läs mer

BESTÄLLNINGSVILLKOR