Trerätters menyer komponeras efter önskemål, säsong och tillfälle. Kontakta oss för förslag. Moms 12% tillkommer. Nedan följer tre menyförslag till Er fina middag. Kock ingår som tillreder och lägger upp maten i Er lokal om Ni är över 50 personer.

Menyförslag ekologiskt och närproducerat

Gin och rönnbärsgravad Yxsjöröding med löjromscreme och syltade kantareller.

Helstekt lammsadel med rostad vitlökssky och ugnsbakade rotsaker. Serveras med potatisbakelse.

Chokladfondant med blodapelsinsorbet och rårörda hallon.

445 kr p p plus moms 12%

Menyförslag Italiensk inspiration

Tartar på rökt lax och kräftor. Serveras på fluffig salladsbädd med Parmachips och soltorkad tomatcreme.

Ruccolla och vitlöksstekt majskycklingfilé. Serveras med Amaronesky,
Chèvregratinerad potatiskaka och säsongens primörer.

alt

Parmalindad fläskfilé fylld med soltorkade tomater. Serveras med kantarellsås och varm sallad på Rattepotatis, plommontomater, bondbönor och svartrötter

Vaniljpannacotta som serveras i glas med jordgubbscolis på toppen och mandelbiscotti.

395 kr p p plus moms 12%

Menyförslag Svensk tradition

Löjrom och kronärtskockstarte på kavring. Serveras med marinerad manchésallad och gräslöksolja.

Rosmarin och citrusstekt kalventrecote som serveras med ragu på säsongens primörer och skogschampinjoner samt med rödvinsreduktion, basilikabearnaise och potatis- och fänkålsgratäng.

Choklamousse i tre strukturer(mörk, nougat och vit). Serveras med björnbärsmylta.

425 kr p p plus moms 12%

Beställ din festmeny

Beställ minst 3 dagar innan ni vill ha beställningen