Vi komponerar gärna era önskemål efter säsong och tillfälle. Kontakta oss för förslag så kommer vi att skräddarsy er meny.
Moms 12% tillkommer. Nedan följer menyförslag till Er fina och viktiga middag. Kock ingår som tillreder och lägger upp maten i Er lokal om Ni är över 50 personer.

Menyförslag ekologiskt och närproducerat

Amusebouche
Brödkorg på bordet, surdegsbröd, frukt och nötbröd, hembakat knäckebröd vispat smör, tapenade och färskostcrème ingår i alla menyer

Förrätt
Burrata med tomatcarpaccio, jungfruolja, färska hallon, basilika, hallonbalsamico,samt rostade pinjenötter.
89 kr per person

Biff Tataki. Sashimi på Halländsk oxfilé med örtsallad, ponzosås och yuzocrème.
89 kr per person

Västkusttapas på tallrik: Kryddsotad Fröjalax med sallad på koriander, mango, chili, lime. serveras med pepparotscrème, Miniskagen med färska räkor och stenbitsrom, Löjromsshot med crème fraiche och rödlök.
99 kr per person

Ceviche i shelters-glas på torskrygg, lax, pilgrimsmussla och mscmärkta färska räkor, Smaksatt med färsk mango, koriander, chili och lime.
89 kr per person

Varmrätter
Nattbakad spettskål med pumpacrème, brynt kejsarhatt, rostad jordärtskocka, ramslökbuljong. serveras med Pommes Anna.
179 kr per person

Lax och hummerfärserad bergtungsfilé med champagnesås, säsongens primörer samt puré på mandelpotatis.
219 kr per person

Grillad karré från Ibericogris. Serveras med rostade padrones, Romescosås, getostsmör samt Spansk tortillas.
179 kr per person

Marinerad hjortrygg. Serveras med rödvinsreduktion, Bakade primörer svartrötter, grönkål, höstkantareller samt morot från Ugglarp. Puré på potatis och jordärtskocka samt rårörda lingon.
219 kr per person

Grillad kalventrecote. Serveras med rödvinsreduktion, Bakade sommarprimörer färsk sparris, svartkål, sommarkantareller samt morot från Ugglarp. Potatis Mille-feuille och ramslökssmör med färska örter.
219 kr per person

Viltwallenbergare med cognacsgräddsås, potatispuré, rostade rotfrukter med säsongens färska svamp samt heminlagd gurka och rårörda lingon.

169 kr per person

Dessert
Dessert i tre variationer: Vaniljpannacotta med passionsfruktcrème, Smultronmousse samt flädermarinerade jordgubbar, Chokladtryffel med färska lingon och cognac.
79 kr per person

Bakad tryffelkaka med mjölkchokladmousse serveras med havtornssirap.
69 kr per person

Hjortronmosse med mandelcrunch och säsongens färska bär.
69 kr per person

Bröllopstårta
59 kr per person

Moms 12 % tillkommer på alla priser

 

Beställ din festmeny

Beställ minst 3 dagar innan ni vill ha beställningen

oskar_grace4