medlem-i-visita_100-px
Aquarelle Restaurang, Catering & Event
Est. 1999
LUNCHRESTAURANG OCH TAKE AWAY-BUTIK
Välkommen! Här finns en lunchrestaurang och en liten butik där du kan köpa med dig lunch. Vi har ett stort kök bakom kulisserna där vi lagar flera olika rätter varje dag. Vår tonvikt ligger på smakrika rätter med fräscha råvaror, gärna närproducerade och ekologiska, med inspiration från jordens alla hörn säväl som från Norden och Europa. Vi lägger stor möda på att servera näringsrik och fräsch mat med stor variation. Hållbarhet ligger oss varmt om hjärtat och vi jobbar just nu hårt för att bli miljöcertifierade.

CATERING OCH EVENT
Förutom att servera gästerna i restaurangen och butiken, har vi en stor avdelning som är specialiserad på catering. Varje dag genomför vi en stor mängd kundmöten, fester, after work, bröllop, event etc på plats hos gästerna. Ibland tar vi hand om hela arrangemanget från planering, inbjudningar, lokal, dukning, porslin, möbler, dekoration, personal på plats, mat och dryck. Ibland lagar vi endast maten och levererar den till kunden.

HISTORIA
Vi har jobbat i restaurangbranchen hela vårt liv, b l a på Råda Säteri, Hällsnäs, Bistro Chez Amis mfl och det första stället vi drev var JB´s Restaurang på Flöjelbergsgatan i Mölndal 1989. JB`s följdes av St Lundby Golfkrog och sedan Aquarelle, som till en början låg på tredje våningen i huset. 2009 fick vi möjlighet att flytta ner till gatuplan och vi passade då på att öppna en butik för avhämtning. Sedan dess har vi lagat mat och serverat allt fler gäster för varje år som gått.

Vårat valspråk är: ”Vi spelar i Champions League varje dag och vi måste vinna alla matcher!”

Hjärtligt välkommen önskar Team Aquarelle med ägarna Jonas och Åsa Blomqvist