Helgkasse

Helgkassen

295 kr per person inkl. moms 12%

Vi erbjuder en färdigförpackad, nästan färdiglagad helgkasse med tre rätters meny. Du får en lika god middag som vi serverar i restaurangen. Helgpåsen är fylld med förrätt, varmrätt och dessert. Du kan välja mellan kött eller vegetariskt som varmrätt. Instruktioner för färdigställande av rätterna, i de fall det behövs, får du när du hämtar. Vi föreslår lämpliga drycker också så du kan skapa den ultimata middagsupplevelsen hemma under helgen!

ERBJUDANDE I FEBRUARI: Aptitretare ingår utan extra kostnad!

Förberedelser

Förrätt
Stek surdegsbaguetten i smör och lite matolja precis innan servering toppa med skaldjurssalladen servera med salladen och övrigt garnityr från asken.

Varmrätt
Värm potatisgratängen i ugn på 150°c ca 30 minuter. Ställ in grönsakerna i ugnen efter ca 20 minuter. Dags att steka oxfilén i stekpanna medelvärme innertemperatur på 55 grader. Och att värma såsen i kastrull. Lägg upp grönsakerna i mitten på tallriken, lägg köttet på grönsakerna, häll på den varma såsen över köttet,

Dessert
Lägg upp på eget porslin

Klicka här för mer information om vårt utbud av catering för företag och privatpersoner.

Ovan ser du menyn i pdf-format. Du kan spara eller skriva ut menyn så här:
Klicka på knappen med nedåtpil i buffémenyns överkant, så laddas menyn ner på din dator. Där kan du välja att spara eller skriva ut menyn.

Beställ

Beställ senast på torsdag kväll kl 24 för avhämtning på fredag mellan 10,30-16,30.