Buffé

Julcatering

269 kr per person med dessert (exkl. moms 12%)

Tänk nytt i stället för att ställa in! Traditioner är viktiga och håller ihop vårt samhälle. Covidanpassa ert julbord och tänk på följande:

  • Håll avstånd.
  • Jobbar ni ihop dagligen så kan ni gärna välja buffé. Studier visar att ingen blivit smittad genom mat eller uppläggningsbestick. Men ställ fram handsprit och engångshandskar till dem som önskar. Detta kan ni få av oss.
  • Dela upp gästerna i mindre grupper som sitter separat om ni inte träffas dagligen.
  • Känns det bättre, välj jultallrikar.
  • Träffas ni inte alls, låt alla få sin egen julmat och äta hemma. Läggs upp i miljövänliga och tilltalande engångspaket för en eller 2-3 personer. Vår större Sharingtallrik får du till priset för två personer, men tallriken räcker till tre. Perfekt gåva till anställda eller kunder.
  • Digital julfest på zoom!

Julbuffé 269 kr
Jultallrik på porslin 269 kr
Julmatspaket för en person 269 kr
Sharingtallrik för två – tre personer 538 kr

Inkl alla kalla och varma rätter och dessert.
Piser plus moms 12%.

Aquarelle har levererat julbord för catering till nöjda Göteborgare i över 20 år. Alla klassiska rätter lagade från grunden såväl som nya gröna för veganer och vegetarianer. Varm glögg, skummig julöl, stämningsfull dekoration och flink personal erbjuder vi också såklart.
Vårt julbord innehåller naturligtvis både veganska och vegetariska alternativ, men säg till vid beställning så byter vi ut kött och lagar lite extra vegetariskt till er.

I bildkarusellen nedan ser kan du se bilder på sharingtallriken, julmatspaketet för en person och jultallrikar på porslin. Kontakta oss för mer information eller använd beställningsformuläret här intill!
Julbord2020-ny

https://aquarelle.se/wp-content/uploads/2020/11/Julbord2020-ny.pdf

 

Ovan ser du menyn i pdf-format. Du kan spara eller skriva ut menyn så här:
Klicka på knappen med nedåtpil i buffémenyns överkant, så laddas menyn ner på din dator. Där kan du välja att spara eller skriva ut menyn.

Klicka här för mer information om vårt utbud av catering för företag och privatpersoner.

För dig som har beställt buffén, finns det möjlighet att ladda ner etiketter för utskrift. Du kan ladda ner etiketterna genom att klicka på nedan knapp.

Beställ

Beställ minst 3 dagar innan ni vill ha julbordet.
Minimum 1 person