För alla tillfällen

Catering i Göteborg

Vi har lagat catering till nöjda kunder i Göteborg med omnejd i mer än 20 år. Vi levererar i hela Göteborgsregionen, men du kan naturligtvis också hämta själv i vår take awaybutik.

Välj på att få maten upplagd på enskilda tallrikar, som buffé eller i picknick-låda, allt för dina gäster skall känna att det är en trygg tillställning. Fråga oss också gärna om råd hur ditt arrangemang skall uppfylla kraven för sammankomster under rådande omständigheter.

 

PrivatPersonerGreen

Färdiglagat för privatpersoner

Vi erbjuder färdiglagad mat till lunch, middag, kalla menyer och tre rätters gourmetmenyer till helgen. Hämta i butiken och värm hemma. Klart! Enkelt, näringsrikt och gott. Vi erbjuder också catering för speciella tillfällen som fester, bröllop, studentfester, minnesstunder och mindre privata tillställningar. Då väljer de flesta någon av våra många bufféer. Just nu gör vi ofta enskilda tallrikar och picknick-lådor. Fråga oss också gärna om råd hur ditt arrangemang skall uppfylla kraven för sammankomster under rådande omständigheter. Vi erbjuder också hjälp med servering och leverans hem. Läs mer om vårt utbud längre ner på sidan.
FöretagGreen

Färdiglagat för företag

Vi erbjuder färdiglagad mat och catering till frukost- och lunchmöten, företagsevent, after work och andra tillställningar. Grillfest utomhus är populärt när det är lite varmare ute. Välj på att få maten upplagd på enskilda tallrikar, som buffé eller i picknick-låda, allt för dina gäster skall känna att det är en trygg tillställning. Fråga oss också gärna om råd hur ditt arrangemang skall uppfylla kraven för sammankomster under rådande omständigheter. Vi ordnar även med serveringspersonal, porslin, tält och annat som behövs för ett lyckat företagsevent eller t.ex. ett grillparty. Lär mer om vårt utbud längre ner på sidan.
LeveransGreen

Dagliga leveranser

Leveranskostnad lunchtid måndag-fredag (leverans mellan kl 11-12) är 100 kr till företag i Sisjön, Högsbo, Askim, Åbro och Mölndal. Leverans centrala Göteborg 200 kr. Hovås 200 kr. Leveranser på andra tider och lite längre bort 450 kr plus moms i Göteborg, Mölndal, Hovås, Billdal, Kullavik, Lindome och Särö. Kostnad för leveranser utanför ovan områden efter överenskommelse.
TryggaFester

Trygga fester

För att undvika smittspridning av Covid-19, ställs det särskilda krav på att en tillställning för att den skall vara trygg och säker. Vi rådgör gärna med er. Välj på att få maten upplagd på enskilda tallrikar, som buffé eller i picknick-låda, allt för dina gäster skall känna att det är en trygg tillställning.
Cateringutbud till företag
Oavsett om du vill kickstarta dagen med ett frukostmöte, hålla ett effektivt lunchmöte eller arrangera ett större event, så erbjuder vi den catering ditt företag behöver. Har ni behov av serveringspersonal så tillhandahåller vi det gärna. För grillevent kan ni även hyra in våra duktiga grillkockar och utrustning. Vi står gärna också till tjänst med porslin och möbler i samband med catering. Vi kan även ge offert på lokal eller underhållning. Till ditt företags frukostmöte erbjuder vi flera olika alternativ, alla näringsrika och nyttiga så att dagen börja på topp! Till lunchmötet har vi ett stor utbud av alternativ av både varma och kalla rätter. För catering till After Work är snittar och fingerfood ofta det naturliga valet. Temabufféer är också ett populärt val. Välj på att få maten upplagd på enskilda tallrikar, som buffé eller i picknick-låda, allt för dina gäster skall känna att det är en trygg tillställning. Fråga oss också gärna om råd hur ditt arrangemang skall uppfylla kraven för sammankomster under rådande omständigheter.

Frukost

Frukosten kan vara dagens bästa och viktigaste måltid! Säkerställ att mötet börjar på topp med alla på gott humör och bjud på frukost.

Lagom till lunch

Här har vi samlat prisvärda lunchrätter som passar alldeles lagom för ett lunchmöte. Välj mellan kalla eller varma rätter, wraps, pajer och bufféer. Vi har 20 års erfarenhet av catering i Göteborg så du kan tryggt vända dig till oss.

Event

Vi tar ert varumärke och detaljer på stort allvar. Du kan känna dig trygg i att vår mångåriga erfarenhet gör även ditt event till en succé.

Temabufféer

För dig som vill sätta lite extra krydda på din tillställning, har vi samlat olika bufféer med tema. Allt från asiatisk buffé, italienskt till karibiskt och renodlade vegetariska bufféer.
Färdiglagat för privatpersoner
Vårt utbud av mat och catering till privatpersoner omfattar årets alla dagar. Såväl mat till vardagar, helger såväl som fester. Studentfester, bröllop, jubileumsfester eller julfester. Vi levererar catering både till dom små och stora stunderna i livet. Även till minnesstunder och begravningar. Välj på att få maten upplagd på enskilda tallrikar, som buffé eller i picknick-låda, allt för du och dina gäster skall känna att det är en trygg tillställning.

Säsongsbufféer

Vårbuffé eller catering till någon annan av årets fester hittar du under den här rubriken.

Temabufféer

För dig som vill sätta lite extra krydda på din tillställning har vi samlat olika bufféer med teman. Allt från asiatisk till karibisk buffé.

Bröllop

Låt bröllopet bli ett minne för livet. Vi har 30 års erfarenhet av att ordna bröllopsmiddagar och har mycket stor rutin av catering och allt annat runt omkring. Vi hjälper er så ert bröllop blir så perfekt som ni vill ha det och ett minne för livet. Fråga oss om våra bästa festlokaler.

Trerätters meny på festen

Välj bland våra populära menyer. Vi lagar maten och våra kockar kommer och lägger upp och serverar. Så du kan koncentrera dig å att ta hand om gästerna.

Minnesstunder

Våra bufféer är speciellt anpassade till en minnesstund. Gästerna blir serverade vid bordet, upplagt på vita eleganta fat eller tar själva vid en fint uppdukad buffé.
20 saker att tänka på till festen
Det är mycket att tänka på när man skall arrangera en fest eller tillställning. För att underlätta, har vi satt samman en checklista med 20 saker att tänka på till festen.
 1. Välkomstdrink är alltid en välkommen start på festen
 2. Fundera på vilka drycker du skall bjuda på i god tid.
 3. Glöm inte kaffe och té!
 4. Till dom kalla dryckerna kan det behövas is, champagneskål och zinkbalja
 5. Vilken mat skall du bjuda på? Skall du ha tilltugg, tårta eller annan desert?
 6. Skall det vara porslin eller engångstallrikar?
 7. Servetter och dukar
 8. Bord/bänk att ställa maten på
 9. Bord och stolar
 10. Loungesittplatser inne och ute
 11. Klädhängare
 12. Blommor och dekorationer
 13. Loungesittplatser inne och ute
 14. Skall det hållas tal?
 15. Musik
 16. Sånghäfte om ni skall sjunga tillsammans
 17. Tävlingar, lekar eller annan kul aktivitet
 18. Serveringshjälp?
 19. Diskstation förberedd
 20. Sist men inte minst, glöm inte rena toaletter!