Catering

För alla tillfällen

Vi kan erbjuda catering för alla tillfällen, från stora företagsevent till, bröllop, studentfester, minnesstunder och mindre privata tillställningar.

Många av våra kunder föredrar att beställa bufféer till sina event. Alla bufféer lagar vi till minimum 20 eller 30 personer.

Säsongsbuffé, Säsongsbuffé Deli, Julbuffé, Italiensk och Italiensk Delibuffé lagar vi till minimum 10 personer. Är ni färre än 10 hänvisar vi till Lunch på buffé.

 

Våra mest populära bufféer

Här har vi samlat prisvärda bufféer som passar alldeles lagom för ett lunchmöte. Välj mellan kalla eller varma rätter, wraps, pajer med mera.

Under den här rubriken samlar vi bufféer som är relevanta för årstiden. Här kan du t.ex. hitta vårbufféer, studentbufféer och julbufféer.

För dig som vill sätta lite extra krydda på din tillställning, har vi samlat olika bufféer med tema. Allt från asiatisk buffé till italiensk buffé.

Frukosten kan vara dagens bästa och viktigaste måltid! Säkerställ att mötet börjar på topp med alla på gott humör och bjud på frukost.

Särskilda tillfällen och event

Vi tar ert varumärke och detaljer på stort allvar. Du kan känna dig trygg i att vår mångåriga erfarenhet gör även ditt event till en succé.

Låt bröllopet bli ett minne för livet. Vi har 30 års erfarenhet av att ordna bröllopsmiddagar och har mycket stor rutin av catering.

Välj bland våra populära menyer, eller skräddarsy din egna middag. Vi lagar maten och du kan koncentrera dig å att ta hand om gästerna.

Våra bufféer är speciellt anpassade till en minnesstund. Gästerna blir serverade vid bordet, upplagt på vita eleganta fat.