Festlokaler i Göteborg

Under dom senaste 20 åren har vi ansvarat för ett mycket stort antal lyckade tillställningar och event i olika festlokaler runt om i Göteborgsområdet och bland annat i Kungsbacka, Kungälv och Lerum. Vi vet vilka egenskaper lokalerna har och vilka festlokaler som är särskilt lämpade för bröllop, 50-årsfester, företagsevent eller andra tillställningar. På den här sidan delar vi med oss av vilka festlokaler vi särskilt rekommenderar och för vilka ändamål.

Förutom god mat och trevliga lokaler, vill många också ha levande musik. Vi kan rekommendera Högtidsportalen, som förmedlar högkvalitativ sång och musik för livets viktiga stunder. Där finner du rätt artist för din högtid – bröllop, dop, fest och begravning.

Vi hoppas sidan skall vara till hjälp, men vi ger gärna fler råd och tips om festlokaler när du bokar catering från Aquarelle. Kontakta oss för mer information och en offert på catering för din nästa tillställning.

Lagerhuset i Trädgårdsföreningen

Lagerhuset är en fantastisk lokal för företagsevent och bröllop under sommarhalvåret. Festlokalen är omgiven av Trädgårdsföreningens blomstrande park men den är inte byggd till att vara en festlokal. Därför krävs det lite extra jobb för den som hyr, men det är den värd!
Lilla Götafors / Aquarelle

Lilla Götafors

Lilla Götafors är en en mycket populär festlokal som är belägen i en gammal kvarn vid Mölndalsfallen i Mölndals Kvarnbyn. Den historiska byggnaden ligger mitt i Kvarnbyn, omgiven av andra historiska byggnader. Längs med byggnaden forsar Mölndalsfallen, som är vackert upplysta på kvällarna. Lokalen är lämpad för möten, bröllop, fester, event och konferenser för upp till 150 personer. I källaren där vattnet för dånade genom den gamla stenkvarnen kan du bjuda dina gäster på en fördrink. Källaren ansluter sig direkt till en mysig piazzaliknande yta där gästerna också kan röra sig.  Bordssittning kan göras för upp till 140 personer och ...
Nääs Slott, Lekhuset. Charmig festlokal för bröllop

Nääs Slott, Lekhuset

Väldigt charmig lokal som passar för tillställningar under sommartid, då den inte är uppvärmd. Rekommenderas särskilt för bröllop och andra högtidliga tillfällen.
Nääs Vänhem festlokal

Nääs Slott, Vänhem

En underbar lokal för bröllop och företagsevent året om. Vänhem var från början slottsägaren August Abrahamsons sommarvilla. Bröllopsgästerna äter middagen i matsalen som dukas med linnedukar, servetter och stolsöverdrag. Sedan följer bröllopsvals och dans på stora glasverandan som vetter ner mot sjön Sävelången.
Öfre Fabrikens festlokal, Tollered

Öfre Fabriken, Tollered

Denna festlokal är särskilt lämplig till företagsevent och ligger i källarvalven under Övre fabriken i Tollered och byggdes 1833. Det är en spektakulär festlokal i äldsta bevarade spinneribyggnad. Det forsande vattnet, spegeldammen och de vackra belysta fasader gör att besökarna får en stämningsfull entré.
Festlokal, Pärnmyrs Gård utanför Kungälv

Pernmyrs Gård, Kungälv

En unik lokal på landet utanför Kungälv, särskilt lämplig för bröllop.
Slättens Gård, festlokal

Slättens Loge

Slättens Loge är en stor lada för bröllop och födelsedagsfester. Festlokalen är delad på två plan i en stor lada omgiven av naturen. När de stora portarna slås upp känner man Öijareds natur på riktigt. Att gå på de breda grantiljorna som växt & sågats 100 m från logen ger en känsla av äkta & genuint.
Sockerbruket Arena

Sockerbruket Arena

Vi rekommenderar Sockerbruket Arena i Göteborg för olika företagsevent som kick-off, team building eller för temadagar. Lokalen är belägen i det gamla sockerbruket vid foten av Älvsborgsbron.
Festlokaler på Stora Holms Säteri

Stora Holms Säteri

Festlokalerna på Stora Holms Säteri är en idyll för dig som vill ordnat bröllop med det lilla extra. I en genuin och naturlig miljö en mil utanför Göteborg finner du en plats med både charm och bekvämligheter.

Vi har sommarstängt

Lunchrestaurangen öppnar igen måndagen den 12/8.

VI ÖNSKAR DIG EN HÄRLIG SOMMAR!

Team Aquarelle